The reference for your web-and marketing solutions

we develop personal strategy for your business

Welke diensten bieden wij aan ?


No Nonsens bvba is een solide onderneming, bestaande uit ervaren mensen, elk gespecialiseerd in hun vakgebied. We bundelen onze krachten opdat we een, aan uw noden aangepaste, oplossing en dienstverlening kunnen bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat er, in een turbulente markt, nood is aan een betrouwbare en stabiele partner voor de Internet, Telecommunicatie, IT en Grafische behoeften van u of uw bedrijf.

 

Wij bieden betrouwbare, kwalitatieve & efficiënte (maat)oplossingen aan met een uitstekende prijsverhouding. Hierbij willen we ervoor zorgen dat u, onze klant, steeds de beste dienstverlening krijgt en dit zowel voor als na verkoop.

Service
staat immers, sinds het begin in 1996, centraal in ons bedrijf. U ontmoet bij ons dan ook geen verkopers maar adviseurs. Het is onze overtuiging dat enkel een goede kennis van uw noden, gekoppeld aan advies op maat, kan leiden tot een geslaagde verkoop en een tevreden klant.

Wij mikken dan ook absoluut niet op “one-shot” deals maar willen samen met u een lange termijn relatie uitbouwen. Onze ambitie reikt dan ook veel verder als de rol van “een leverancier”.
We zijn graag uw ICT partner en dit op lange termijn.

Vandaag zijn we dan ook heel trots & zeer dankbaar dat we onze klanten van het eerste uur nog steeds tot onze huidig klantenbestand mogen rekenen. U zal bij ons ook geen medewerker ontmoeten die uw profiel & noden niet kent, u bent tenslotte geen nummer.

 

Enkele van onze specialisaties :

 

Ook voor volgende diensten kan u een beroep doen op ons :

 

U wenst meer informatie omtrent één van onze diensten? Contacteer ons !

Enkele van onze specialisaties.

Klanten vertellen.

Mr. John Van Wulpen

In de toeristische sector werken wij vaak, vooral in het Last-minute seizoen, met produkten die maar een korte tijd beschikbaar zijn. Een snelle en efficiŽnte update van de site is op dat moment van ... lees verder