The reference for your web-and marketing solutions

we develop personal strategy for your business

Email Marketing

 

Ons krachtig en veilig online e-mailingplatform waarmee u moeiteloos professionele e-mailcampagnes kan opmaken is een must voor uw e-mail marketing.

 

Waarom email marketing zeker in je marketingmix niet mag ontbreken

Met een email campagne kan je op een snelle en eenvoudige manier een één op één communicatie opzetten. Een email campagne met een digitale nieuwsbrief is zo verzonden. En de mogelijkheid om een nieuwsbrief gediversifieerd te versturen garandeert ook een hoge ROI.

 

E-mail marketing is interactief
Met e-mailmarketing kan je in directe communicatie met de klant treden. Deze kans mag je dus niet laten liggen. Relevante content of informatie op maat van jouw contact is de sleutel voor het succes van je e-mailcampagne én klantenrelatie. Maak hier gebruik van en zet een call-to-action in uw e-mailbericht. Een e-mailcampagne naar aanleiding van een specifieke gebeurtenis, geeft je open- en doorklikratio een boost, en jaagt onderweg ook je conversieratio de hoogte in.

 

E-mail marketing is snel

Een nieuwsbrief opstellen kan van achter je bureau. De nieuwsbrieven versturen gebeurt met een simpele muisklik. Emailmarketing roept de klanten op om meteen actie te ondernemen door te reageren via het volgen van een link bijvoorbeeld. Ook dat is uniek omdat er bij een traditionele advertentie in een tijdschrift of een reclamespot meer tijd zit tussen de actie en reactie.

 

E-mail marketing is meetbaar

Het resultaat van een e-mailing als onderdeel van een e-marketing campagne kan perfect gemeten worden. Dat maakt het medium zo uniek. Wie heeft wat, waar en wanneer gelezen, doorgeklikt ...
Een email marketing platform registreert al deze handelingen. Met onze tool kunnen de resultaten zelfs in realtime bekeken worden.

 

E-mail marketing is segmenteerbaar

Met de komst van email marketing is het schieten met hagel geen gewoonte meer in marketing middens. Door het gebruik van doelgerichte email marketing kan de versturing van een e-mail of een nieuwsbrief dermate persoonlijk gebeuren dat je altijd de juiste boodschap bij de juiste persoon op het juiste moment brengt.

 

E-mail marketing heeft een hoge ROI

Door de gerichte aanpak is de return on investment bij een e-mailing erg hoog. Ook is een email marketing campagne uit zichzelf goedkoop in vergelijking met andere promotionele mix-instrumenten. Emailmarketing maakt gebruik van een budgetvriendelijk medium met een enorme aantrekkingskracht en bereik. Achteraf kan je ook precies berekenen wat het je juist heeft opgebracht.

 

terug naar diensten

Enkele van onze specialisaties.

Klanten vertellen.

Mr. Gregory Goossens

Nous sommes très content du travail presté par Mr. Luyckx. Il a effectué un travail remarquable en très peu de temps et avec beaucoup de professionalisme. Nous avons pu remarquer qu'il était à l'écout... lees verder

Op zoek naar een leuke job ?
Wij zoeken extra collega’s !!

Allround Windows Engineer & .NET Developer (gecombineerde functie) (m/v)

Ben jij onze nieuwe Allround Windows Engineer & .NET Developer bij No Nonsens bvba?.... bekijk de details

Zelfstandige Account Managers (m/v)

Ben jij één van onze nieuwe Zelfstandige Account Managers bij No Nonsens bvba?.... bekijk de details

Lid van feweb

Email Marketing Login

Login:

Paswoord: