The reference for your web-and marketing solutions

we develop personal strategy for your business

Hosting

 

U hebt een uitgebreide keuze, van persoonlijke tot geavanceerde oplossingen. Wij hechten veel belang aan klantentevredenheid en kwaliteit als het op hosting aankomt. Wij bieden onze diensten dan ook aan in een klasse A datacenter in Zaventem, voorzien van noodgeneratoren, airconditioning en permanente bewaking.


Email Hosting

Met deze oplossing kan u uw eigen accounts aanmaken en communiceren via het web. E-mails kunnen verstuurd en ontvangen worden alleen via het web of via MS Outlook. U kunt mailen met uw eigen domeinnaam, wat meer professionaliteit uitstraalt.

 

Shared Hosting

Virtuele hosting is een andere term voor gedeelde hosting, d.w.z. dat ook andere klanten gebruik maken van dezelfde server en middelen. Dit is een ideale oplossing voor websites die geen gebruik maken van teveel ruimte en bandbreedte. Wij bevelen iedereen die nog niet bekend is met hosting deze virtuele oplossing aan. Wij splitsen onze shared webhosting diensten op in twee oplossingen ; Shared Linux hosting en Shared Windows hosting.

 

Dedicated Hosting

Als u een klantspecifieke server bestelt, huurt u een volledige server in ons data centrum. Op deze manier vermijdt u de dure aankoop, gebruik en onderhoud van eigen materiaal plus behoudt u alle flexibiliteit. Dit is de superieure oplossing voor grote, missiecruciale en sites met een zeer grote trafiek.

 

terug naar diensten

Enkele van onze specialisaties.

Klanten vertellen.

Mr. Devos

We've appreciated working with Liefwin on several occasions for quite some time. Very helpful, very correct, very thourough, very punctual. They belong without any doubt to the top of their business a... lees verder